Blogg

7. mar, 2020

Vi bruker Banminth pasta til avmasking av valper under 8 uker gamle.

29. feb, 2020

Valpene får med seg 2,3kg for fra Eukanuba Nature Plus med lam og uten hvete. Mange oppdrettere bruker allergiforet til Eukanuba, Royal Canin eller Hills. Vi har testet det meste av for og hvis du ikke har hunder med forallergi, som gjør det nødvendig med allergifor, da anbefaler vi og bruker Eukanuba Nature Plus. Et fantastisk fullfor av meget god kvalitet.

25. feb, 2020

Jeg har hatt hund hele livet og vet hvor viktig tiden hos oppdretter er, samt den første tiden i valpens nye hjem.  Dette er en bok jeg anbefaler valpekjøpere. Anders Hallgren har også skrevet mye bra litteratur om hunder, som det kan være lurt å få med seg. "Snus" litt på Biblioteket...

En god og positiv utvikling får man også ved å delta på valpekurs og gjerne unghundkurs.  Det vil legge et godt grunnlag for et hyggelig hundehold til glede for familien og hunden.  Akkurat som mennesker utvikler seg i relasjon med andre, trenger også hunder den sosialiseringen hundekurs gir for å bli godt fungerende i familien og samfunnet.  En ekstra bonus er at eierne også får ny kunnskap.

30. jan, 2020

Ifølge denne undersøkelsen er både Bichon Frise og Puddel blant topp 10 av de friskeste hunderaser!  Det var jo et gledelig resultat, men vi er ikke overrasket.  Alle våre Bichons og Pudler har blitt gamle og vi har kun hatt de vanlige helseundersøkelser hos veterinær.  Vi har tenkt at vi har vært heldige, for med alt levende er det jo selvfølgelig risiko for sykdom. Nå viser det seg likevel at både Bchon Frisé og Puddel er blant de sunneste og friskeste hunderaser!

https://www.msn.com/nb-no/livsstil/hus-og-hjem/hunderasene-med-minst-helseplager/ss-BBYHhFH?li=BBr5KbM&ocid=ACERDHP17#image=22

12. des, 2019

 

Dulcamara's Peter Pan øyelyst fri, patella lux normal/0-0

Dulcamara's Bianca øyelyst fri, patella lux normal/0-0

 

Panderosa's Super Model øyelyst fri, patella lux normal/0-0

Vaalebjønn's Emira øyelyst fri, patella lux normal/0-0

Det er vi godt fornøyd med, så alt i skjønneste orden.